Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucia

Lucia di lammemor gråter varje dag på spotify
Men du bryr dig inte för du lyssnar bara på musik på youtube
Kan du inte åtminstone ägna en sekund åt att reflektera över att du aldrig är inne på spotify?




Fri vers av gustavskriver
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-13 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gustavskriver
gustavskriver