Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktorand

jag lekte forskare och det är verkligen inte synd om mig
för under fem år får jag en bra lön och bra villkor
jag kan spara till bostad, köpa bostad, spara ännu mer
skaffa barn, bli föräldraledig och dra ut på anställningen ett år till
eftersom jag nu kunnat betala in till a-kassan har jag också råd att gå arbetslös




Fri vers av gustavskriver
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-15 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gustavskriver
gustavskriver