Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meta

Jag tycker inte om dikter om poesi
Därför vägrar jag läsa Malte Persson
Att dikta om själva diktandet känns som skrivkramp
Eller som att upphöja sin egen verksamhet på ett tråkigt sätt
Det här är inte en dikt
Bara några tankar nedskrivna i ett format
Som får det att likna en dikt
Publicerad som dikt på
Poeter.se




Fri vers av gustavskriver
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-05-02 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gustavskriver
gustavskriver