Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dionysos

Min blick dras till honom på bron

Jag ser en riktigt Dionysos

Stå där och han ser ut över oss

Man vågar ej mer än kika uppåt

Ser han småler

Men varför skulle han bry sig om mig

Tankarna snurrar snabbt i mitt huvud.

Vem är jag ? Egentligen




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-28 16:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en filosofisk betraktelse?
Det är nog inte första gången någon funderar så ibland.


2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson