Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närstudie i att falla handlöst


Och du kysser honom så, så långsamt
och han kan inte låta bli att svepas med
en närstudie i att falla handlöst

du kan inte hjälpa det
du är så mycket och din kropp vill ännu mer
och han är en romantiker som mer än allt vill tro
att det här är hans sista första gång

och hans händer tar tag om din nacke
du rusar
som alla andra gånger när han rör dig förlorar du logik och förnuft
du blir en varelse av lust och känsla
en personifiering av nuet
en kropp som bultar och bankar och vädjar

imorgon kommer han vakna och vilja gosa och du kommer vakna och önska bort honom
han kommer att sitta i ditt kök och inte veta vad som händer
men han är en romantiker längst in i kärnan
så han kommer tro att det är annorlunda från och med nu,
att den här gången blev den som startade er riktiga historia

och du kommer leta i minnet efter känslan
som fanns igår, efter alla glasen
för nu när du rör honom känner du
ingenting




Prosa (Kortnovell) av mögel
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-28 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel