Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristessen i vardagen

Pappa dunkar schlager på övervåningen
Överröstar Beethovens vackra symfoni
Stör mina tankar och vackra drömmar
Dansen med dig brusar och har dålig bild

Vinet och räkorna vi äter smakar kartong
vaknar upp trött i soffan
Kudden har stora blötta fläckar
Koncentrar min blick på den en längre stund

Utanför fönstret faller snön ner
Bildar mitt enda jobb som jag kommer ha på länge
Förväntningar vågar jag inte ha
Vill inte bli besviken en gång till

Försöker inbilla mig att det här är det jag önskar mig
Det går sådär om jag ska vara ärlig
Har tröttnat på lukten av vardag
Har tröttnat på att höra Malmkvist på repeat




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-28 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream