Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det konstigt att man längtar bort nån gång?

 

 

åh! jag längtar så

till ängen

till vidderna

den mäktiga skogen

så trött på människors

ständiga strider

glåporden från mobben

slakten på människor

alla övergreppen

det tar aldrig slut

aldrig

jag vill långt härifrån

där jag kan andas igen

den rena luften

dricka det klara vattnet




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-29 13:23



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
nuförtiden världens himmel är fylld av orena luft som luktar bara blodbad :(
2017-12-02

  Fulbergarn
ja hakar på

2017-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Klassiker med Lena Andersson, som sedan bejakade sin längtan och blev en kristen.
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP