Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I miss you dear.

Ibland ligger jag på din sida av sängen när du är borta

Bara för att få känna att du en gång varit här.




Övriga genrer av Niz
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-29 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz