Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN NACKE ÄR STYV

Poeter.se logo icon

Inloggad som Maj-Lis VIP   messages icon   Min sida    Logga ut





 

 

Min stolthet

den svalde jag

Du fick mina ord

Bad om ett tecken

MEN DIN NACKE ÄR STYV

Det rister i själen

det rister i hjärtat

Det vet du så väl

MEN DIN NACKE ÄR STYV

En gång vi var nära

i kropp och i själ

Orden var varma

du ville mej väl

MEN NU DIN NACKE ÄR STYV

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-29 20:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så tråkigt när det blir så...
2017-12-04

  Quasimodo
Synd och sorgligt när det blir så!
2017-11-30

  ULJO
Berörande
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP