Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma slit för olika priser

Han älskde sin lilla boll
hans rikedom kom fort ändå.
Han hyllas världen över
och ingen vågar förneka hans succé.

Hon hade satt upp sina mål
hon följde dem till punkt och pricka.
Nu är hon bäst i sin klass.
Men ingen märker hennes framgång.

De har fått kämpa lika hårt
Men att bli sedd var för honom inte lika svårt.
Men om hon skulle säga något om det
så skulle hon få hör ett stort hsch.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-11-29 22:57



Bookmark and Share


  Ric
kvinnor i sverige får idag allt serverat på silverfat och har alla fördelar på sin sida så detta känns mest tramsigt.
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream