Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självbedrägeri




han hade haft ett helvete
från det att han föddes

han blev itutad
att tro på nåt de kallade gud

att gud skulle ge evigt liv
i ett paradis

men när han läste om gud
var den mest "pissed-off"

likt en arg stackars faderlös jävel
som straffade till höger och vänster

OM
man inte var rädd för honom

eller det man med lögnaktiga ord
kallar för respekt så fint

alltså vad som syntes vänta honom i ett paradis
var i själva verket en upprepning av hans barndom

för helvetet på jorden
hade gjort honom ARG ARG ARG

ÄNDÅ
skulle han tro, tyckte de som trodde

han blev snart tokig
riktigt på riktigt

för ingen av dem som trodde
var snäll riktigt på riktigt




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-29 22:57



Bookmark and Share


  objekt3
http://www.imdb.com/title/tt0068646/

2017-11-30

    Sefarge VIP
Mee-too straffande
Tomte som bara ger
Presenter till snälla
Eftergivna barn?


2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP