Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens köld

Kölden drar sig fram
Skrämmer djur
Söker skydd
Under snön

Under isen
Fiskar sover
Trött på jakt
Trött på strid

Älgen vaktar
Skogens djur
Känner ansvar
Väl utfört jobb




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 146 gånger
Publicerad 2017-11-29 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream