Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns läkande effekt

Allt glittrar var jag än tittar.
Luften doftar friskt.
Snön lagar mitt trasiga sinne.
Vintern är så vacker att se på.

Jag springer naken ut i snön.
Den kalla känslan piggar upp min trötta kropp.
Jag har blivit född på nytt.
Jag skrattar bort mina plågande problem.

Jag tar ett dopp nere vid bäcken.
Lyckades slå hål på isen.
Känner mig som ett sagoväsen.
Världens saga den skrivs nu.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-30 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream