Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kvinnliga jordgloben






om vi nu lämnar världspolitiken
för en liten stund
och koncentrerar oss på klitoris
den lilla retsamma mittpunkten
i universum
hur vill du förhålla dig då
annat än att njuta njuta njuta...

en enda jäkla underbar svällkropp
som formligen tigger om att bli älskad
som ligger som en len
rinnande ärta av gummikött mot tungan
som full av energi
alstrar energi
och håller politiken igång

det är inte pengarna....




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-30 10:01



Bookmark and Share


  objekt3
FGM = rädslan att klitoris ska växa och bli en penis. Klitoriafobi av det värsta slaget som slår över till penisskräck och böghat.
2017-11-30

  Gunnar Hilén VIP
Den är själva drivkraften för män...i och utanför politiken...och för somliga kvinnor likaså...det finns ett hopp om kärlekens återuppståndelse
2017-11-30

    ej medlem längre
Så hur kommer denna könsstympning in i politiken då?
2017-11-30

    ej medlem längre
Haha hoho
Rubriken kändes positiv
Ja
Kanske är det så

2017-11-30

  Öknens Ros VIP
tänk att så lite kan göra så mycket. ;)
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP