Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg mig

Du såg mig ensam vid busshålplatsen
Du såg att jag längtade efter någon
Förstod du även att det var du
Det borde du ha gjort för du kom till mig just då

Du lade ditt huvud upp på min axel
Det fick mig alltid ur balans
Din närhet fick mig alltid att bli nervös
Nervös för att jag skulle göra bort mig

Du skapade en brinnande stad i min själ
Du gav mig alltid hopp om att morgondagen skulle bli bättre
Du fick mig att skratta första gången som vi konverserade
Du Fick mig att aldrig glömma den gången




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-30 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream