Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krycka.

Om du kunde få
bara för en dag
Se
det kaos jag bär
Inombords

Skulle du då ynka
förminska
bagatellisera

Skulle du då visa mig ditt
och säga
men Se på mig då

Om du kunde ana
Bara för en timme
Se
min smutsiga byk
bakom masken

Skulle du då räcka mig din hand?




Fri vers av Ellåtta
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-30 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta