Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt kaffe smakar lika illa som min andedräkt

Mitt kafffe smakar lika illa som min andedräkt
Min katt är nästan lika död som min aptit
Min tv den har slutat att visa någonting i färg
Mina drömmar börja slakna mer och mer

Telefonen är lika tyst som en frusen sjö
Tidningen är lika tragisk som jag själv
Timmarna är lika långa som en ödslig landsväg
Ensamheten har gjort mig till en ledsam figur




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-30 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love it. Underbara meningar!!!!
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream