Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hello Dolly


Att se i mörkret
Höra nyanser av toner
från rymden

Vila i en vilstol på stranden
med vågorna

Stilla sig mitt i en mening

Bara stanna mitt i ljusen

Mitt på spåret
kliva av tåget

I natt vakna
äta frukost

Sova hela morgonen

Krama sig själv en kväll
Erkänna sig
närvarande i klunket

Rymdens vågor
slår

Röda och blå

Och dina ögon blinkar Dolly










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-30 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP