Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STUNDEN HÄR OCH NU

 

 

En ny dag 
inte som i går
inte som i morgon
En dag som ingen annan

Vad gör jag med den dagen
Jag lever den som i går
och kanske som i morgon

Men varje ögonblick i dag
är ett unikt ögonblick
min tanke som den är just nu
den kommer aldrig åter 
Den lämnas bakom mej

Stunden som jag skriver här
den är strax förgången
Det är en stund av denna dagen
med tankarna om livet

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-30 18:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet om här och nu...vacker bild också...
2017-12-04

  aol
Så tänkvärt bra fångar du stunden dagen.
2017-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som sätter fart på tankeverksamheten!
2017-11-30

  ULJO
Tänkvärda ord om dagen
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP