Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väcker drömmarna till liv

Jag saknar din tröst när mina tårar faller
när din kind är nära min och värmer.
Jag kramade alltid dig med kärlek
och kände kände lika mycket kärlek från dig.

Du stänger dörrar som problemen kommit från
och låter lösningar komma in på rad.
Du väcker döda drömmar till evigt liv
och släcker rädsla och hat i vår värld.

Du ger mig tro på kärlek
och jag älskar alltid dig.
Du är den dröm som jag alltid drömt
som jag äntligen hamnat i.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-30 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream