Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen


Skriker

Skriker

Klöser fåglarnas näbbarna hackar

Flaxande vingar mot ljuset

Jag ser ett torn av dunkla minnen

Försvinna försvinna

Komma tillbaka

Kom

Jag vandrar genom ett landskap av mörker

Frågar en människokorp om vägen

Vägen

Vägen till ljuset tillbaka till livet

Varelsen pekar på trädet det enda

Svart men en gång ljust

Hör min klagan O träd

Dina grenar har vuxit

Når nu nästan himlen

Hoppas fåglarna på dom hör Gud tala

Änglarnas sång

Rösten

Sången

Den eviga.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-30 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag skulle vilja säga en klassisk målning i ett 'tidslås' som vänder ner tid och rum mot Yggdrasil.
2017-12-02

    ej medlem längre
En text som skriker av existentiell ångest där diktjaget försöker fånga livets sång. Stilistiskt skickligt!
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt