Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkskygg

Ser in i andras fönster på balkongen
nästan så att jag inte längre behöver en tv

undrar hur andra klarar sig dagligen
för jag är lika mycket dag som nattskygg

ser mig om bakom igendragna persienner
har lyckats låsa ut mig själv ur själens dörr

grabbar tag i självuppfattningen
samtidigt som min kropp lämnas ut till offentligheten






Fri vers av bögpoesi
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-01 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi