Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blir till


Du blir till
genom fragment
och speglingar

ibland som ett återsken
passerar du
livets middagshöjd

tilldelas du inte
triumfen tillgriper du
den i flykten

med åren blir du ett
med din upplevelse
på gott och ont




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-01 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP