Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du i ditt andra

Varje stund av ljus i ditt hår drabbar min förundran och förvåning
I sammanhanget av alla medvetna självblossare framstår du som falskhetens sanningstalare
Du vågar leva mardrömmar
fångad i linsvätska av svidande rispor
Varje tråd i din ärm kväver magsyrans vilja att kräkas fast du inget hellre vet att göra
Du stannar nog i skuggan av blod då avsaknad av vardag aldrig någonsin finnes
Men tänk sen
bara dra dig tillbaka en dag
Bada i rynkornas födelse och leta ej längre din lärdoms verkan
Luta dig med acceptans av violett och tänk så fint att du kanske äntligen kom dit




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-01 08:40



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Helvete vad bra. Och den här:

"Du vågar leva mardrömmar
fångad i linsvätska av svidande rispor"
2017-12-10

  livet...
vad fin text, mycket förståelse och visdom. värmde mitt hjärta:)
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena