Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyrannen

Du skrattar högt över död och blod
åt människor som tappat allt sitt hopp.
I denna grymma värld som vi lever i
njuter du utav pengar som du tjänat på tragedi.

Elden bryter sig lös och utrotar snart vår värld
om inte kriget snart tar slut.
Det finns ett krig och det pågår nu
Men du kanske inte ens har märkt det.

Du eldar pengar för att hålla dig varm
och målar huset rött med vårt blod.
Du njuter av filmen om tragedi
Som just nu spelas in.






Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-01 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream