Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Furir


Min Status

Har Tjänstgjort.

KA2.

KA5.

KA4


Jag är Furir.


Tidigare Korpral.


I Sveriges Försvarsmakt.


Har fört befäl.


Över Kustjägare från KA1.





Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2017-12-01 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP