Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen, månen och stjärnorna

Solen väcker dagarna till liv.
Solen skrämmer bort nattens hemska demoner.
Solen tar kål på drömmar som liknar en Bergmanfilm.
Solen ger mig chansen att våga älska igen.

Månen ger mig hopp om att någon vakar mig på natten.
Månen sjunger sånger som gör mig lugn.
Månen speglar solens goda gärningar.
Månen finns alltid om jag behöver prata.

Stjärnorna glittrar som paljetter om natten.
Stjärnorna ger hopp om min själ efter döden.
Stjärnorna viskar till mig att allt kommer bli bra.
Stjärnorna bevisar att alla slut har en början.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 385 gånger
Publicerad 2017-12-01 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream