Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

random tankar

jag vill ha dig för mig själv
jag står inte ut
---

måste sluta glo på instagram
måste fimpa julen
och allt mys
och ciggen
---

å herregud
hur kunde jag bli så tragisk
så vek och ensam
---

känner inte igen framtiden
spolar bakåt i tiden
---

ni firar er månadsdag
men det skulle ju bli du och jag
---

jag ger det kanske 2 år till
om inte förändring sker gör jag slut med livet
---








Fri vers av bögpoesi
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-02 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi