Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Sången gråter smärtsamt ur ditt bröst
Smärta, tankar och oro ekar fram
Tankar fyllda med fasa
Som allt för många gånger kommer fram





Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 513 gånger
Publicerad 2017-12-02 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream