Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd

Jag vandrar i ljusets nattliga faror
i mörkrets ljus är jag rädd
jag är rädd för det evigt mörka
och för det evigt ljusa
skuggor blir till skepnader
i både ljust som i mörkt

runt varje hörn lurar mina faror
skräcken i ljus och mörker
Osäkerhet i det mörkaste mörka
och livsfara i det mörkaste mörka
det eviga skriket som isar om dagen
och skriar om natten

jag är så rädd
är så rädd...




Fri vers av Vargens ögon
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-05-31 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon