Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släcker ljusen

du sitter där och kollar på sunes jul
flera mil bort från mig
med en annan som tycker om dig

jag vattnar min växt som vi en gång hade köpt
förhoppningen att du en dag skulle komma hit och se hur varsamt det var skött

jag sätter mig och tittar tomt mot tända ljus
skjuter mig lätt med en luftpistol

jag släcker ljusen igen
täpper igen sprickan i sängen

omfamnar inte morgondagen






Fri vers (Fri form) av bögpoesi
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-03 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi