Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ljusa dagen


Alla ni som fattas mig

känner ni kärleken

den vi en gång delade


då när vi skrattade

dagen var ljus

och tiden ännu ljusare


nu ekar skratten

medan jag minnen

jagar ifatt


jag hade er en gång

och ni hade mig

vi dansade


nu svävar vi

bortom livet

utom tiden










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-04 15:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen...
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP