Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon finns. Tro har inget med saken att göra.


Urhedning




hon skulle aldrig niga, möjligen resa sig
hög nog att skymma båda sol och måne

- om hon måste


Existens är inget man ber om.





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-05 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
existens är verkligen inget man ber om.vi bara är. Bilden med
urhedningen är ljus, fast de tvenne kavaljererna tycks tämligen magra.
varför skulle hon aldrig niga om hon inte kunde bocka? ödmjukhet är en dygd talde de kloke.










2017-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn