Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en kort tanke


Att äga friheten till livet

Kan man tillhöra någon annan
Kan man äga ngn annan

Barn, äger man dom
En partner, äger man den

Finns det något i världen som jag kan äga

Saker äger man
eller gör man?

finns det något som inte blir till stoft
Allt blir till jord, mod, stoft eller luft
Allt försvinner

Det enda jag kan äga,

Är mig själv

Jag kan äga mig.

Det tänker jag göra nånting åt
Jag tänker ge mig själv något fint

Livet

Så, Välkommen Patrik




Övriga genrer av Patrik G
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-05-31 22:02



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Väcker längtan! Inspirerar mig att stå upp för mig själv.
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G