Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOshiba 2.0

Imorgon ska jag inte...
tappa bort allt i dig,
hänger kvar utanför,
med alla miljoner ord,
om du bara såg,
om du bara hörde,
innan jag drar...
eller faller. pladask. gåstratt.
fåfatt, etc...




Fri vers av JonasH
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-06 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH