Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvåantvå

 

Fyra själar 
tvåanett till tvåanfyra

lungor och urinpåse
gåstol och rullator
avföring och vänliga ord

tvåantvå:

"Kan jag få ett glas vatten?"
"Jaa, omedelbart!"

ögonen slutes i väntan
tiden går

tvåantvå:

"Undrar om han skulle
gräva brunnen först?"

julgardiner och adventsstjärnor
hostattacker och harklingar

vattenglas med lock och pip
färgglada så innehållet döljs

telefonsignaler som stör
väntan på mat i slummer
ensamhet och oro

 

 

©tk.

 

 




Bunden vers av thyra
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-07 00:03



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Beskriver fint hur det säkert är precis
just nu för många.
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra