Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är urusel på att placera mina alster i rätt fack men jag är inte ledsen för det ;)


Ett dilemma i närhet

Aldrig

Kommer jag nära nog

För att nå
ända fram




Övriga genrer (Aforism) av Hopplös själ
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-07 04:42



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Närhet är ett fascinerande ämne.
2017-12-08

  Fulbergarn
fack, sånt ska man akta sig för, man kan vara bra ändå
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ