Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKADE, VAR ÄR DU?

 

Vindar stormar

i orosmoln

 

var är du?

 

hör du min gråt

skriken ropen

 

var är du?

 

älskade,

kom till mig

 

laga mitt inre

 

sätt ihop bitarna

låt pusslet bli helt

 

jag hör din gråt

skriken ropen

 

eka mellan klippor

dyka i havet

 

älskade,

kom till mig

 

jag vill laga dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-12-07 17:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Finns viljan hos båda så tror jag att det kan gå...kommunikation är A och O...
2017-12-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag tar gärna emot relevant kritik. Men min dikt är inte ett förlöjligande av känslor eller själslig överspändhet. Tvärtom ett uttryck för äkta känslor, som en förtvivlad människa kan känna. Det är inget "hittepå" det handlar om.

2017-12-08

  ULJO
Andäktigt och sanslöst bra
2017-12-08

  Rise Little One
En stark önskan som virvlat i kärlekens famn!
2017-12-08

  alicja lappalainen VIP
läser dikten som satir på känslostormar och själslig exaltation.
2017-12-07

    ej medlem längre
Ett naket rop från en själ till en annan!
2017-12-07

  Valter Örn VIP
Kärlek är kittet mellan människor och är dessutom salvan som läker alla sår.
2017-12-07

  M.Eta
Vill så gärna hjälpa sin älskade i nöd, komma på vad det är som felar. Så skönt om man kan!
2017-12-07

    ej medlem längre
Kärlekslängtan, en bit saknas, underbart fint skrivet..
2017-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Ett förtvivlar rop på hjälp efter den som har den felande pusselbiten!
2017-12-07

    ej medlem längre
Intensivt. Hudnära. Ljuvliga ord!
2017-12-07

    Sefarge VIP
Kanske fastnat på
Någon flygplats med
Dåliga förbindelser
P.g.a något vulkanutbrott
Eller hemska tanke blivit
Kidnappad av någon
Organisation
Trägen vinner ?
Väntan får sitt svar?
Eller?
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP