Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poetens uppgift




att bära korset
visa hur man lider
berätta hur det kan kännas
att vara död
leva med konstant tvivel
över kärlekens möjlighet
att spränga sig in i tomhetens fästning
att tvivla
dag och natt
poeten skriver från en inlåst
nedspydd sjuksäng
där odjuren hängt sig fast
vid spjälorna
runt barnet
med huvet på
eller under kudden
och fortsätter skriva
ge analfabeterna hopp




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-07 11:30



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Bra skriftat !
2017-12-08

  Coeur de verre
https://www.svtplay.se/video/16033291/iggy-pop-och-michel-houellebecq--att-overleva/iggy-pop-och-michel-houellebecq-att-overleva

2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP