Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dotter


Du är perfekt precis som du är

ditt leende, din aura, hur du lyser

dina diskussioner högt och lågt

ditt engagemang, din passion

hur du bryr dig om från hjärtat

på riktigt och din ärlighet

ibland ditt lite dystra humör

hur en sorgsen slöja draperar din blick

hur du blixtrar till i flammande agg

över tillstånd i världen som ingen kan ändra

och hur jag älskar dig ännu mer

precis för det

för du ska vara som du är

glad, ledsen, arg

jag välkomnar alla dina känslor

det är just det friheten

att kunna få explodera

istället för att implodera

som är svaret på sund utveckling

att få vara, växa och utforska 

på egen hand

och i bakgrunden, i grunden

finns tryggheten, familjen

som hejar på och alltid finns nära

som älskar dig fullt ut

för att du är just den du är









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-07 15:03



Bookmark and Share


  Ric
precis så hejdlöst ska man älska sina barn.
2017-12-07

  Bibbi VIP
En fin hyllning från en fin mor.
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP