Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonpromenadens reflektion

Om man inte säger sanningen
så ljuger man inte
om man hittar på en egen verklighet
så säger man inte sanningen

YM Bohman-17




Fri vers av Njord
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-08 09:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Knepigt resonemang.
Fick fundera en lång stund och
fann att du har rätt.
2017-12-09

  ULJO
Klokt
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER