Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honmonstret

Jag kan känna doften från människorna ända hit.

Ja, ända hit där jag sitter på huk i mitt mörka hål och väntar.

Dem vet inte att jag tittar, att jag iakttar, betraktar.

Dem vet inte.

Men en efter en ska jag sluka dem med hull och hår.

Belliti bum belliti bam.

Fruktan och skam.

Hon där blir först på fall.

Hon ska stilla min törst.

Nu hör jag hennes fötter bryta kvistar och snår.

Snart är hon framme, jihu vad bra jag mår.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-08 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som är ganska svår att hantera. Den glider ur det som brukar kallas ”politiskt korrekt” och skulle kunna läsas som moteld till dagens debatt och läses säkert så av dem som vill. Kanske även författaren själv, eftersom betoning ligger på 'hona'. För mig lyfter texten mer människan i sig, människan som så väl finner sig tillrätta bland hot och död. Något som vi alltid måste förhålla oss till. Bland annat genom att skriva texter som terapi när man bara inte orkar med det just ”politiskt korrekta.
2017-12-09

    ej medlem längre
Den kusliga känslan förstärks av den lekfulla tonen!
2017-12-09

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - dom honmonstren finns därute i etern och bara väntar på att bli uppslukade av oss varulvar >:)....
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt