Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mista en vän är att vinna sig själv


Något med mig hände

som på vår vänskap vände


Några veckors semester i sol

miljöombyte och många bad i en pool


När jag kom hem 

jag dig inte kände igen


Det var som att du en annan var

när vi pratade jag inte kände igen dina svar


Avundsjukan lyste igenom stort

som den emellanåt tidigare gjort


Då bekom det mig ej

gjorde aldrig av det en grej


Nu känns det inte alls som då

du känns inte som någon att lita på


En vän tar inte allt syre och all energi

Då finns det bara en och inte vi


Så jag drar mig undan en bit

vill inte gå på ytterligare en nit


Bättre att ensam gå

än bli utnyttjad och allt sämre må









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-08 15:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett mycket klokt val Du gör som Du inte ska behöva ångra.
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP