Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eskapaderna

Aldrig för kärlek
eller
för elden i kroppen

Aldrig för smicker
och inte
för ord eller visor

Alltid för kampen
för
makten att äga

Lusten som drev mig
var alltid
din uppenbart plågsamma

kapitulation




Fri vers av Ellåtta
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-08 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta