Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns dom som har det sämre


Javisst är man en lyckligt lottad person!
Det finns dom som sitter i fängelse
kanske i en isolerad cell?

Dom som måste tigga varje dag
sitta ute i kylan timme efter timme

Dom som bara ligger i en säng
utan att kunna röra sig...

Dom som inte vet var dom ska sova i natt

Så - jag menar -- Jag kan känna
att jag har mitt på det torra!

Gokväll!




Prosa av bohemen VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2017-12-08 21:48



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Alltid ljuvligt med tacksamhet.
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP