Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sjuka allvaret




jag gillar Aroma Rose Doftspray
men jag gillar skitlukt också
det går inte att definiera mig
utifrån vad jag tycker om

hups !

men inte heller med anledning
av vad jag inte gillar

nej, identiteten
är nog ett skitspektakel
jag inte bryr mig om

det gör inget att jag glömmer spisen på heller
jag rör mig i en annan sfär

jag väntar nog på bomben
som ska förnya atmosfären

ett moln
att lägga mitt hjärta i

jag tror inte på mänskligheten
avgrunden känns varmare

men får jag blott ett litet leende
av vem det vara månde
så är jag där igen
med min förbannade optimism




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-09 17:36



Bookmark and Share


  Carl August
Mycket bra och inspirerande.
2017-12-09

    Sefarge VIP
"Himmelskt bra"
Skriftat!
:)
2017-12-09

    Sefarge VIP
"Himmelskt bra"
Skriftat!
:)
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP