Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ram

 

 

 

den ensammes hjärta talar

 

 

molnen

lägger sig helt stilla

 

regnbågspumor

 

 

ser du

 

de tänder eldarna i sanden

 

de säger

andas

 

jag frågar hur

 

 

glasbubblor stiger upp

bär gnistor med

i hjärtrot

 

 

tänder midnattsstjärnor

 

 

på min högra axel vilar en ram

genom fönster sveper

skymningsfågel

in mig

 

i välkomnad närvaro




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 442 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-12-10 15:23



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ett meditativt stillavarande i sena skymningen. Inta rätta positionen, rätta till andningen och vila i dig själv.
2020-07-14

    Sefarge VIP
Såsom alltid.
Sällsam skaldat!
Som balsam
till själ o hjärta
att stärkande
stillsamt inta
Tack!
:}

2017-12-10

    Birgersdotter VIP
ljuva ord-hör en tyst melodi.
2017-12-10

  Änglaögon
Underbar och stämningsfull läsning med målande bilder.
2017-12-10

  Goraxy 89 Orion VIP
OTROLIGT Vemodsvackert och en skön läsning - TACK !
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser