Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små obetydliga vackra ting

Nattens silver glänser under kylans grymma tid
ser du hur vackert även det grymma kan te sig
låter oss luras ut i en förtrollad värld
där kristaller som leker med ljusets färger
i alla möjliga vackra regelbundna mönster
fascinerar vårt svarta hål
mitt i iris kaosartade färgintensiva skönhet
som sänder bilder av sprakande isgestalters ljuva kyla
rakt in i vårt överväldigade sinnes alla skrymslen
som gömmer vårt välbevakade inres
alla önskningar och egenheter

Låt oss förundras!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-11 04:08



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Dess mer man iakttar naturens skönhet och symmetriskt harmoniska strukturer desto mer förundras man över hur det komplexa och det enkla förenas till en helhet som fyller en med djupaste vördnad !
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ