Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan slut



Tårarna rinner ner som så många gånger förr
Jag blir påmind om händelser o stänger snabbt min dörr

Sorgen behöver ingen nyckel den finner alltid sin väg in
Sätter ett stopp i halsen min

Blir arg varje gång jag inte längre orkar hålla de inne
Får svårt att andas och försöker stänga av mitt minne

Blir förvånad över hur länge jag kan gråta
Som om dessa kinder föralltid skall vara våta

Saltet fräter tills de blir röda
Känner allt men känslorna landar tillslut döda

Sen börjar allt om
Som i ett kretslopp
Utan slut
Jag vet att det går över,
Precis som förut

Blir ändå alltid lika rädd
Aldrig beredd
Stänger min dörr
Aldrig modig nog

Sorgen finner alltid sin väg in
Kände precis hur jag gav upp och sorgset log




Övriga genrer av S~A •••
Läst 470 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-12-11 22:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är bra att ge oss dina uttryck hjälper och lisar men det också bevisar ensamma vi icke är när livet river och tär... Bra skrivet!
2017-12-16

    ej medlem längre
"Kände precis hur jag gav upp och sorgset log "

slagkraftig!
2017-12-12

  livet...
Skickar massor av kramar till dig.
2017-12-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Väl skrivet delat och syntaxen fungerar den också (intressant stil)
-
Sorg är ett av grundelementen i livet här i detta universum - "Sorgen är glädjens tvillingsyster" har någon sagt - Var det möjligen Kahlil Gibran?
2017-12-12

    ej medlem längre
exakt i sorg finner vi orden
alltid de rätta
2017-12-11

    Orkiden

Sänder en värmande kram till er...
2017-12-11

  Syrran77
Känslor som hittar in vill också finna vägen ut. Fint rimmat!
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••