Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå kall blind-het röd glöd

ofta oliktänkande
ändå märkligt sammanlänkade
i föränderliga livet
genom åskådningar
på basala plan
såväl som astrala
där uppe i det blå

hur kunde jag inte se den?

blev jag bländad
av en dansande röd prick
på min näthinna
den fanns och finns där
kalejdoskopet i min blick
börjar skingras
vill låta kärleken vinna

hur kunde jag inte se den?

glöden som fanns och finns där
här och nu och där och då
i förunderliga livet
börjar jag nu kunna se
vad jag var och vad jag är

jag

en dåre




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 753 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-01 07:48



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Madness is divine.

I många kulturer.
2006-06-06

  Smultris
Detta är inte skrivkramp, mäster M!!!!!!!!!!!!!

*Ler*
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho